Verkehrskunde - KURSI VKU

24, 25, 26 Qeshor  dhe 1 Korrik

Rruga deri te patent shoferi

Rruga drejtë Patentshoferit:
Kursi i ndihmës së parë

Kursi i ndihmës se parë e organizojm zakonisht vikendeve,startojna ditëve te shtune dhe vazhdojna ditën e diele.

10 orë janë të obliguara, duke përfshirë pjesën teorike dhe pjesën praktike.

Kursi zhvillohet në gjuhën shqipe dhe në kombinim me gjuhën gjermane, për ata qe nuk mundën me shkrue mirë ne gjuhën shqipe.

Pas qdo Leksione kemi edhe Testet që i zhvillojm me nxënës.

Kursi i ndihmës së parë është i vlefshëm për periudhën 6 vjeqare.

Lajmoroheni përmes Emailit:

info@pacolli.ch ose me sms ne whatsapp 078 9 11 11 12

Kursi kushton 150. Fr dhe qdo nxënsi qe e përfundon kursin tek ne, ne i dhurojm një Gutschein në vlerë prej 50 Fr për VKU Kurs.

Ju mirëpresum. Autoshkolla Pacolli-Zürich

 Ligjeratat për Verkehrskunde

4 mbrëmje nga 2 orë. Edhe këtë kurs mundeni ta vizitoni tek ne.Lajmrohuni tek ne  posa ta keni përfunduar testin teorik.
Orët e vozitjës

Në qytetin e Zyrihut dhe rrethinës. Përvoja jonë e madhe, motivimi, përkujdesja dhe përgjegjsia në punën tonë janë garanc për suksese dhe për vozitje të sigurtë.

Kemi shumë e shumë referenca pozitive.

Regjistrohu tani

ME SHUME INFORMACIONE

1. Kursi i ndihmës sëparë
2. Kërkesa për Lernfahrausweis-kontrollimi i syve të një optiker
3. Testi teorik ne Strassenverkehrsamt ( Demo )
Ky test bëhet në Pc , mund të përsëritet disa herë.dhe është vetëm në gjuhët zyrtare.
4. Dokumenti për praktikë ( Lernfahrausweis)
Me këtë dokument ju mundësohet që ti mësoni hapat e parë në praktikë
5. Ligjeratat për Verkehrskunde
Paralel me orët praktike duhet të vizitohen ligjeratat rregullisht.
6. Orët praktike
Në qytetin e Zyrihut e sipas dëshirës edhe në Regensdorf.
7. Provimi praktikë
Pregaditje vetëm në hapësiren ku do të jeni në provim dhe sukses i garantuar.