Verkehrskunde - KURSI VKU

24, 25, 26 Qeshor  dhe 1 Korrik

Rreth Autoshkolles Pacolli

BIOGRAFIA
Sami Pacolli
Lindur: 1971
I martuar
Baba i dy femijeve
Fahrlehrer nga 2003
Nothilfe Instruktor
CPR / Lehrer
Jura Studium- Prishtine

Hoby : 
Leximi, ngasje me biqikletë, noti dhe te ngase makinen.


Anetare:

NHK-Swiss
Zürcher Freiplatzaktion
AKR-International

 

RRETH AUTOSHKOLLES

  • Top veture moderne Mercedes GLA dhe Golf 7 R-Line
  • Atmosferë shoqërore dhe të rehatshme
  • Kontrollimi i mësimit

Regjistrohu tani

ÇMIMET

Fahrstunden

Einzellektion

CHF 90.00

1 Fahrlektion à 45 Min.

Doppellektion

CHF 180

2 Fahrlektionen - 90 Min.

10er- Abo 
CHF 900

10 Fahrlektionen

Verkehrskunde

CHF 220 inkl. 
Notheferkurs
CHF 150 inkl. + Gutschein CHF 50 für VKU
Administrationspauschale einmalig -Schülerversicherung

CHF 130